Fikret Sebilcioğlu "Kamu Sermayeli İşletmelerde İyi Yönetişim Konferansı"nda Konuştu - Nisan 2016

Fikret SebilcioğluKamu Sermayeli İşletmelerde İyi Yönetişim Konferansı, Argüden Yönetişim Akademisi, Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği işbirliğiyle ve T.C. Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı & Türk Kamu İşletmeleri Birliği’nin katkılarıyla, Boğaziçi Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonu’nda 7 Nisan 2016 perşembe günü gerçekleşti.

Cerebra Yönetici Ortağı Fikret Sebilcioğlu, konferans kapsamında "Halka Açık Şirketlerde Hesap Verebilirlik, Performans Değerlendirme Sistemleri ve Suistimal Risklerinin Yönetimi” adlı panelde konuşmacı oldu. Konuşmasında Association of Certifed Fraud Examiners tarafından yayınlanan çalışan suistimallerine ilişkin 2016 Uluslara Rapor'dan bilgiler aktararak, özel şirketlerde Yönetim Kurullarının suistimale ilişkin sorumlulukları ve Kamu Sermayeli Şirketlerde suistimal risklerinin yönetimine ilişkin önerilerini paylaştı.

"Halka Açık Şirketlerde Hesap Verebilirlik,Performans Değerlendirme Sistemleri ve Suistimal Risklerinin Yönetimi" konulu panelin panelistleri:

Oturum Başkanı: Ayşegül Ekşit, Sermaye Piyasası Kurulu Başkan Yardımcısı
Konuşmacı: İlhami Koç, Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği Başkanı, TKYD Y. Kurulu Başkan Yard.
Konuşmacı: Fikret Sebilcioğlu, CFE, SMMM, TKYD Üyesi, TEİD YK Üyesi, ACFE YK Üyesi 
Konuşmacı: Dr. Erkin Erimez, ARGE Danışmanlık Ortağı, Argüden Yönetişim Akademisi, Akademik Kurul Üyesi

Konferansta ayrıca OECD tarafından İngilizce ve Fransızca olarak yayınlanan “OECD Guidelines on Corporate Governance of State – Owned Enterprises 2015 Edition” yayınının Türkçeye çevirilmiş versiyonu olan “Kamu Sermayeli İşletmeler İçin Kurumsal Yönetişim” kitabı, katılımcılarla buluştu.

Konferans programına buradan ulaşabilirsiniz.

 

 

 

PAYLAŞ