Cerebra Yönetici Ortağı Fikret Sebilcioğlu Uluslararası Şeffaflık Derneği’nin Yönetim Kurulu Üyesi Seçildi – Mayıs 2018

Uluslararası Şeffaflık Derneği’nin IX. Olağan Genel Kurul Toplantısı 28 Mayıs 2018 tarihinde düzenlendi. Sayın E. Oya Özarslan’ın yeniden Yönetim Kurulu Başkanı seçildiği kurulda yeni Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu aşağıdaki gibi oluştu:

 

Ad Soyad

Unvan

E. Oya Özarslan

Başkan

Fikret Sebilcioğlu

Başkan Yardımcısı

Çiçek Olgu Kama

Başkan Yardımcısı

Rıdvan Akar

Üye

Alpay Filiztekin

Üye

Selçuk Argun

Üye

Diğdem Soyaltın

Üye

Audit Committee 

 

Zeki Gündüz

Başkan

Ali Kamil Uzun

Üye

Kayra Uçer

Üye

Board Substitute Member

 

Fatma Necla Zarakol

Yedek Üye

Mete Demirci

Yedek Üye

Tansu Akın

Yedek Üye

Mert Yaşar

Yedek Üye

Leyla Ateş

Yedek Üye

Erim Bener

Yedek Üye

Audit Committee Substitute Member

 

Pelin Turan

Yedek Üye

Muhammed Ali Gül

Yedek Üye

İzel Levi Coşkun

Yedek Üye

 

Uluslararası Şeffaflık Derneği Türkiye (TI-Türkiye)

TI Türkiye 2008 yılında gönüllülerin çabalarıyla kurul-du. Dernek, ülkemizin demokratik, sosyal ve ekonomik gelişimi için toplumun bütün kesimlerinde şeffaflık, dürüstlük ve hesap verebilirlik ilkelerinin benimsen-mesini hedeflemektedir. TI Türkiye’ye göre sosyal, eko-nomik ve politik krizlerin en önemli kaynağı olan yol-suzluk, ekonomik gelişmenin, hukukun üstünlüğünün, rekabet gücünün ve doğal kaynakların düzgün kulla-nılmasının önünde bir engeldir.

Uluslararası Şeffaflık Derneği (TI)

Yüzden fazla bölgede şubesi bulunan TI, yolsuzlukla mücadele konusunda öncülük eden bir sivil toplum örgütüdür. Yolsuzluğun toplum üzerindeki yıkıcı etki-sini ortadan kaldırmak amacıyla insanları bir araya ge-tirir, güçlü bir işbirliği kurmalarını sağlar. Yolsuzluktan arınmış bir dünya için değişiklik yaratmak misyonunun izinde, yolsuzluğun kaçınılmaz olduğu fikrine karşı çı-kar, yolsuzluk kurbanlarına umut verir. TI, kurulduğu 1993 yılından bu yana, yolsuzlukla mücadeleye ivme kazandırarak milyonlarca insanın yaşamlarının daha iyiye gitmesinde önemli bir rol oynamıştır. TI, yolsuz-luk konusundaki farkındalığı artırırken duyarsızlık ve toleransı azaltmakta, bunun için uygulanabilir eylem-ler geliştirerek yürürlüğe koymaktadır.

 

PAYLAŞ