Ekibimiz

İhsan Küçükyılmaz

İhsan Küçükyılmaz

Müdür, SMMM
Muhasebe ve Mali İşler Yönetimi

Profesyonel Tecrübe ve Uzmanlık 

İhsan Küçükyılmaz, Cerebra’nın “Muhasebe Uyum ve Raporlama Hizmetleri” bölümünün uyum müdürlerinden biri olarak çalışmaktadır. Cerebra’ya 2021 yılında katılmıştır. 

İhsan Küçükyılmaz, ayrıca şirketlerin Muhasebe Müdürü rolünde hareket ederek, sermaye artırım süreci, teknik iflas durumu, adres değişiklikleri, şirket birleşmeleri, şirket nev’i değişiklikleri, şirket tasfiye işlemleri, Sosyal Güvenlik Kurumu, Ekonomi Bakanlığı ve Vergi Dairesi kayıt işlemleri, kanun ve yönetmeliklerde ortaya çıkan yenilikler doğrultusunda vergi ve yasal konularda ortaya çıkan şirket ihtiyaçları ile ilgili olarak muhasebesel uyum sürecini şirketlerin avukat ve vergi danışmanları ile koordinasyon kurarak yürütmektedir. İhsan ayrıca sermaye arttırım süreci, şirket birleşmeleri ve şirket nev’i değişikliklerinde Ticaret Odası’na sunulması gerekli olan ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler tarafından hazırlanması gerekli olan raporların hazırlanmasından da sorumludur. 

İhsan Küçükyılmaz Cerebra’dan önce 2015-2021 yılları arasında Flemingo Internatıonal Grubu’nun  Türkiye’deki İştiraki olan İris Ekspres Gümrüksüz Satış Mağazaları firmasında Muhasebe Müdürü olarak ve 2010–2015 yılları arasında Platin Outsourcing firmasında Uzman olarak çalışmıştır. Bu dönem boyunca, sorumlusu olduğu ve çalıştığı firmaların Vergi Usül Kanunu kapsamında defterlerinin tutulması ve vergisel yükümlülüklerini yerine getirmiştir. Tüm bu süreçlerin yönetimi ve planlamalarında aktif rol üstlenmiştir. 

 

Unvanlar 

Serbest Muhasebeci Mali Müşavir (SMMM) 

 

Dernek Üyelikleri  

İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası – Üye 

 

Eğitim 

Anadolu Üniversitesi, İşletme Fakültesi